Werving en Selectie

Het vinden van goede leidinggevenden in uw organisatie wordt een steeds groter probleem op de alsmaar krimpende arbeidsmarkt. Daarom is het inschakelen van een externe deskundige een goed hulpmiddel om de vacante plek in uw organisatie op te vullen.

Werken met Ron is werken in vertrouwen

Ron Jeltema heeft ruim 20 jaar managementervaring bij gemeenten en heeft in veel van zijn functies te maken gehad met werving en selectie. Als gemeentesecretaris (16 jaar) was hij vaak verantwoordelijk voor de werving en selectie van directeuren en afdelingshoofden.

Ook nam hij vaak deel aan de werving van burgemeesters door zijn secretarisschap van een vertrouwenscommissie. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een scherpe blik voor de juiste kandidaat. Verder beschikt hij over een bestand en netwerk van potentiële leidinggevenden, o.a. voor de functie van gemeentesecretaris.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met de gemeente wordt een kort profiel opgesteld. Geen pagina’s lang epistel dat een schaap met vijf poten moet opleveren, maar een kort en duidelijk profiel van functie en de daarbij gezochte persoon. Vervolgens wordt de werving gestart, waarbij het netwerk van Jeltema Management wordt ingezet. Tevens kan de werving uiteraard worden aangevuld met internet of advertentie.

Van de kandidaten die wij voordragen kunt u erop rekenen dat zij aan het profiel voldoen.

Bij de selectie wordt een onafhankelijke adviserende rol gespeeld; het gaat tenslotte om de match tussen u en de te kiezen kandidaat.

Wij hanteren geen hoge tarieven (zoals b.v. percentages van jaarsalarissen), maar een redelijk tarief op basis van gemaakte uren. Daar worden vooraf afspraken over gemaakt.

Mocht de opdracht onverhoopt niet slagen dan wordt alleen een vast basisbedrag in rekening gebracht.

Bel of e-mail vrijblijvend naar 06-29378039 of info@ronjeltema.nl

Advertisements

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: