Interim Management

Een goede interim manager maakt snel een analyse en stelt goede, structurele oplossingen voor. Dat doet hij vanuit een onafhankelijke positie, oprecht en overtuigend. Hij realiseert een efficiënte bedrijfsvoering, maar heeft ook oog voor de mens in de organisatie. Een jaar na einde opdracht is hij vanuit zijn betrokkenheid nog steeds geïnteresseerd in het wel/wee van zijn opdrachtgever!

Ron was een meerwaarde voor ons college

Voor het inzetten van veranderingsprocessen, voor het brengen van orde in een crisissituatie of voor het overbruggen van een vacatureperiode: Jeltema Management levert u ervaren en deskundige interim-managers.

Profiel Ron Jeltema

Ron Jeltema heeft ruim 20 jaar gewerkt als gemeentesecretaris of directeur in gemeenten van verschillende soort en omvang (10.000 – 110.000 inwoners) en beschikt over veel ervaring op het gebied van organisatie- en cultuurverandering. Hij weet goed om te gaan met het samenspel van bestuur en organisatie en kan daarin succesvol verbindingen leggen. Tevens is hij een goede adviseur en sparringpartner voor het gemeentebestuur.

Hij heeft de afgelopen jaren diverse interim opdrachten vervuld. Hierbij vervulde hij vaak de functie van gemeentesecretaris / directeur en adviseerde tevens over de structuur en ontwikkeling van de organisatie, de samenwerking van bestuur en management en de versterking van de integrale advisering en samenwerking.

Hij is een ervaren senior manager die op een natuurlijke manier leiding geeft. Hij is communicatief sterk, betrouwbaar en toegankelijk en heeft een oprechte belangstelling voor mensen. Hij heeft het vermogen om probleemsituaties snel te analyseren en is besluitvaardig bij het vinden van oplossingen.

Advertisements

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: