Coaching

Personal Coach

Coaching is een prima middel om je professioneel te laten spiegelen en je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Van de coach kun je verwachten dat hij je adviseert en ondersteunt. Hij treedt op als sparring partner én vervult een rol als praatpaal en als klankbord. De coach is ook trainer die je leert verschillende vaardigheden te hanteren.

Krachtige persoonlijkheid met veel humor

U krijgt van mij advies, ondersteuning én reflectie. U heeft hier direct baat bij in uw werksituatie en de coaching draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Ik ken de werkpraktijk vanuit mijn eigen ervaring erg goed en dat helpt bij het inleven in uw situatie.

Teamcoach

Het werken met een team is pas succesvol als de leden elkaar kennen, vertrouwen en aanvullen. Als er een gezamenlijk doel is en de leden elkaar succes en ontwikkeling gunnen. Een team van B&W werkt anders dan een Managementteam en dat vereist dus ook maatwerk bij teamcoaching.

Het trainen en coachen van teams vind ik belangrijk in de ontwikkeling van een organisatie. Een coachingstraject geeft meer inzicht en vertrouwen in elkaar. Wat zijn onze drijfveren en wat zijn de sterke- en ontwikkelpunten? Hoe kunnen wij als team beter functioneren en onze doelen bereiken? Samen nemen wij afstand van de dagelijkse hectiek en bouwen wij aan een stevig fundament voor een hecht team.

Bel of e-mail vrijblijvend naar 06-29378039 of info@ronjeltema.nl

Advertisements

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: